Vragen?  088-7707888
Vragen?  088-7707888

Algemene informatie groepsreizen

Stel: U wilt samen met uw medewerkers eens een dag aktief bezig zijn om elkaar beter te leren kennen?

Wij kunnen u hiervoor een aantal leuke suggesties geven. Van een puzzeltocht met bootjes door de Amsterdamse grachten tot een 'saaie' stadswandeling door Maastricht. Dat die toch niet zo saai blijkt te zijn ondervinden de deelnemers onderweg als er allerlei opdrachten uitgevoerd moeten worden. Van kruisboogschieten op een intiem pleintje tot jeux des boules op een heus jeux des boules veld. Of wilt u ze echt zien zweten tijdens een actief arrangement op een van de Noordzee stranden met branding kanoeen en levend tafelvoetbal, waarna u afsluit met een goed verzorgd buffet en live muziek. Er is veel mogelijk.

 


Met een ouderenvereniging wilt u het waarschijnlijk wat rustiger houden, ook dan hebben wij voldoende mogelijkheden, van een verrassingstocht, rondvaart door Giethoorn tot het maken van uw eigen bonbons. Wij zijn in het bezit van een rolstoeltouringcar en kunnen u ook hierover uitgebreid informeren.

Van een zeiltocht op het IJsselmeer tot een aktief programma in het Mastbos in Breda met uw eigen fietsen, die wij per fietstrailer voor u vervoeren. Aan al uw dagtochten wordt de uiterste zorg besteedt. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Randstad Tours

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op onze site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707888

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis