Vragen?  088-7707888
Vragen?  088-7707888
Offerte aanvragen

Walibi Holland

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
17:00 uur
vestigingsplaats:
Biddinghuizen
website:
walibi.nl

Verras de klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop.

MEER DAN 30 ATTRACTIES

Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor de hele klas. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5 keer ondersteboven én gooit je alle kanten op. UNTAMED van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen!
Stap daarnaast in snelheidsduivel Xpress: Platform 13 en laat je lanceren of ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound. De grote waaghalzen van 140 cm mogen Lost Gravity en Goliath zeker niet overslaan!

GEEN ACHTBAANLIEFHEBBER?

Oók de niet achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Zij gaan op een spetterend avontuur in Crazy River, bewonderen het uitzicht vanaf het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue of waaien lekker uit in Super Swing.

HARDGAAN MAAKT HONGERIG

Van een dag vol adrenaline en sensatie krijg je honger. Maak daarom de dag compleet en blijf gezellig eten! Knapperige friet met een lekkere snack én een verkoelend drankje voor de kids. Een geheel verzorgd menu voor de hele klas.

Kortom, wil jouw klas een dagje HARDGAAN? Boek dan nu jullie schoolreisje of kom eerst langs voor een gratis oriëntatiebezoek!

Dus HARDGAAN? Walibi.

Terug naar overzicht

Randstad Tours

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op onze site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707888

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis