Vragen?  088-7707888
Vragen?  088-7707888
Offerte aanvragen

Movie Park Germany

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

optioneel:

Grote portie frites met saus en 0,3L frisdrank - €3,90

6 kipnuggets, portie frites met saus en 0,3L frisdrank - €4,90

Hamburger, portie frites en 0,3L frisdrank - €4,90

Pizzapunt naar keuze en 0,3L frisdrank - €4,50

vestigingsplaats:
Bottrop-Kirchhellen (Duitsland)

Maak je klaar voor de volgende attractie blockbuster! In het seizoen 2021 viert Movie Park Germany zijn 25ste verjaardag en rolt de rode loper uit voor het grootste Hollywood-avontuur in de parkgeschiedenis: een nieuwe achtbaan voor de hele familie!

Organiseer in 2021 een uitje met de hele klas of school naar het grootste film- en attractiepark van Duitsland! Wij nodigen je van harte uit om Movie Park Germany te komen bezoeken! Op een terrein van meer dan 45 hectare bieden we onze bezoekers zeven unieke themagebieden met meer dan 40 attracties en shows en zorgen we voor een onvergetelijke en filmtastische dag! Bij reservering tot 31 maart 2021 biedt Movie Park Germany superscherpe schooltarieven.

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands Familiepretpark Nr. 1 vlak over de grens in Bottrop!

In het themagebied 'Adventure Bay' kunnen kleine en grote fans van de geliefde tv-serie PAW Patrol hun vierbenige helden van dichtbij beleven. In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in de nieuwe attracties met coole reddings voertuigen, veel interactieve ontwerpen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greet mogelijkheden.

Ontdek de triple launch achtbaan ‘Star Trek™: Operation Enterprise’ of ga op het spoor van bovennatuurlijke levensvormen in de nieuwe waterattractie 'Area 51–TopSecret'.

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de ‘HighFall’, of draai in de ‘MP Xpress’ loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan ‘Van Helsing’s Factory’ voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek ‘Crazy Cops-The Action Stunt Show’, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Terug naar overzicht

Randstad Tours

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op onze site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707888

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis