Vragen?  088-7707888
Vragen?  088-7707888
Offerte aanvragen

Drouwenerzand Attractiepark

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree & onbeperkt friet, snacks, limonade, koffie/thee, verse dag soep, vers fruit en softijs.

 

Leeftijd:
4 - 12 jaar
vestigingsplaats:
Drouwen

Perfecte schoolreisbestemming t/m groep 8!
Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Zin in avontuur? Klim in de Para-Jump, die gaat gi-ga-over-de-kop! Maak een gezellig rondje in de trein of ga de lucht in met de Wild West Swing. Deze gaat maar liefst 12 meter de lucht in! De gave attractie Freak Out gaat zo hoog dat je kriebels in je buik voelt, in de Dierenmolen geniet je op de rug van een koe, varken of ezel en in de Dumbo bepaal jij hoe hoog je olifant vliegt. Ook voor lagere groepen zijn er leuke attracties zoals de Teacups en een Reuzerad(je). Klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten doe je op de speeltoestellen en trampolines. De terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van koffie/ thee of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.

Kinderen en veiligheid staan centraal
Een schoolreis hoort gezellig, veilig en onbezorgd te zijn, waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Attractiepark bezorgt uw leerlingen graag deze dag! Bij elke attractie staat een medewerk(st)er, zodat iedereen onbezorgd en veilig van de attracties kan genieten. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attracties als ze willen, zonder lange wachtrijen.

Deze schoolreis is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Terug naar overzicht

Randstad Tours

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op onze site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707888

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis