Vragen?  088-7707888
Vragen?  088-7707888

Vragen omtrent het coronavirus?

Offerte aanvragen

Het COVID-19/Coronavirus heeft zich verspreid in Nederland en ook Peereboom Touringcars merkt de gevolgen hiervan. Peereboom Touringcars vindt het belangrijk om zowel de gezondheid van haar reizigers als die van haar medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen.

 

Wij krijgen deze dagen veel vragen omtrent het COVID-19/Coronavirus, daarom hebben wij een aantal veel gestelde vragen geformuleerd en voorzien van een antwoord.

 

Gaat mijn geboekte dagtocht door?
Wanneer een dagtocht niet doorgaat door, brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

 

Moet ik mijn busreis annuleren?
De busreis hoeft niet direct geannuleerd te worden, neem vooral de bestemming en de periode waarin u reist in ogenschouw. Busvervoer Nederland adviseert ons te beroepen op de algemene voorwaarden, ook in dit soort (uitzonderlijke) gevallen. Wanneer u kiest om uw busreis te annuleren, hanteren wij de normale algemene voorwaarden.

 

Gaan de busreizen binnen Nederland door?
De busreizen binnen Nederland gaan indien mogelijk gewoon door. Mochten er zich wel veranderingen voordoen op dit gebied, bijvoorbeeld door vervoersbeperkingen, neem dan contact met ons op, wij zoeken met u naar een passende oplossing.

 

Ik heb een bus gereserveerd, maar door het COVID-19/Coronavirus ontvangt de bestemming geen gasten.

Momenteel kan dit helaas voorkomen. U kunt ervoor kiezen om de busreis te annuleren, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te verplaatsen naar een andere datum. Wanneer u voor het eerste kiest, hanteren wij de annuleringsvoorwaarden van Busvervoer Nederland. Bij verplaatsing van de datum van de reis,  wordt een deel van de annuleringskosten in mindering gebracht op de nieuwe busreis.

 

Gaan de busreizen naar het buitenland door?
Of de busreizen naar het buitenland doorgaan, hangt af van het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wij verwijzen u graag naar de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. Mocht uw bestemming een negatief reisadvies hebben, kijken we graag samen met u naar een passende oplossing.

 

Meer informatie
Alle actuele informatie omtrent het coronavirus vindt u op deze website: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19. Indien u telefonisch meer informatie wenst kunt u het volgende telefoonnummer bellen: 0800-1351.

Terug naar overzicht

Randstad Tours

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op onze site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707888

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis