Vragen?  088-7707888
Vragen?  088-7707888

Luxe touringcar naar de wintersport

al vanaf  €159,- p.p.
Wintersport pendel prijzen Meer informatie

U heeft met u groep zelf het hotel geregeld en zoekt vervoer naar de bestemming en ter plaatse naar de piste? Wij kunnen dit voor u verzorgen, u heeft hierbij de keuze uit Economy Class of Royal Class beenruimte.

Uw eigen touringcar staat, met uitzondering van de verplichte rustperiodes van uw chauffeur, steeds tot uw beschikking. Zo kunt u naar diverse skigebieden gebracht en gehaald worden of een nabijgelegen stad bezoeken. Desgewenst informeren wij u over diverse hotels of pensions.

Meerdaagse reizen - eigen touringcar

U heeft met u groep zelf het hotel geregeld en zoekt vervoer naar de bestemming en ter plaatse naar de piste?

Wij kunnen dit voor u verzorgen, u heeft hierbij de keuze uit Economy Class of Royal Class beenruimte. Uw eigen touringcar staat, met uitzondering van de verplichte rustperiodes van uw chauffeur, steeds tot uw beschikking. Zo kunt u naar diverse skigebieden gebracht en gehaald worden of een nabijgelegen stad bezoeken. Desgewenst informeren wij u over diverse hotels of pensions.


Groepenpendels algemene informatiePeereboom Touringcars verzorgt wintersportvervoer naar bestemmingen in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk, welke wordt uitgevoerd met zeer moderne touringcars (stoelopstelling op basis van Royal Class beenruimte). Wij bieden mogelijkheden voor BESLOTEN GROEPEN als ook de z.g. 'BLOKKEN'. Om de kwaliteit en een korte reistijd te garanderen geldt het volgende:

  • Besloten groepen hebben de touringcar altijd voor zich alleen. Het vertrek vanuit Nederland is vrijdagmiddag of vroeg in de avond. De vertrektijd heen wordt in overleg afgestemd. De vertrektijd terug ligt tussen 20.00 en 22.00 uur, afhankelijk van de rustperiodes van de chauffeurs.
  • Voor BLOKKEN, vanaf 10 personen, geldt dat zij een gedeelte van de touringcar hebben. In beperkte gevallen is het noodzakelijk dat een 'BLOK' gedeeltelijk via een 'overstap' moet worden vervoerd.
  • Bij een 'BLOK' geldt dat, ongeacht uw opstapplaats of eindbestemming, de extra omrij-tijd van een enkele reis, nooit meer dan maximaal 2,5 uur mag bedragen.
  • In geval van slechte verkeerssituaties of onbereikbaarheid van bestemmingen bepaalt de chauffeur wat mogelijk en verantwoord is.

Randstad Tours

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op onze site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707888

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis