Vragen?  088-7707888
Vragen?  088-7707888
Offerte aanvragen

Samcity

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

Leeftijd:
vanaf 7 jaar
vestigingsplaats:
Hoorn

City full of fun

Een schoolreisje bij Samcity staat garant voor een afwisselende, sportieve en actieve dag!
Samen plezier maken, bewegen, grenzen verleggen.. en apetrots thuiskomen! Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Uitdagend en sportief!

Trampolinepark met allerlei trampolines, een Ninja course, Jumptowers, Big Airbags, basketbalzone, dodgeballzone, high performance trampolines en walk walls. Film je coolste trick met onze samcitycam. Het bezoek aan het trampolinepark is inclusief antislipsokken.

BMX & Skatepark inclusief obstakels en foampit. BMX’en en stuntsteppen (skateboarden voor gevorderden). Uitdagend voor iedereen!

Lasergame arena. Van online gamen op de bank naar superactief real life gamen. Sluipen, rennen en dekking zoeken in de verloren stad van Samcity. Een spannende ervaring voor kinderen én begeleiders.

Uitrusten en lekkere opties

Ons restaurant op de 1e verdieping biedt uitzicht op het hele trampolinepark. Ideaal voor de begeleiders! Voor de kinderen reserveren wij tafels in de chillruimte van ons trampolinepark.
Er kan gekozen worden voor het bijboeken van een lunch of een ijsje!

Terug naar overzicht

Randstad Tours

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op onze site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707888

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis