Vragen?  088-7707888
Vragen?  088-7707888
Offerte aanvragen

IVN Natuurschool

Offerte aanvragen
Opmerking:

Er zijn aparte programma's voor groep 1-2, 3-4, 5 t/m 8.

De natuurschool is te vinden in: Lauwersoog, Borkum, Schoorl, Noordwijk aan zee, Stellendam en Gieten

inclusief:

Programma Natuurschool

Programma 5 uur

Vervoer per luxe touringcar

optioneel:

Dit schoolreisje kan uitgebreid worden met diverse opties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Lauwersoog, Borkum, Schoorl, Noordwijk aan zee, Stellendam en Gieten

Natuurlijk is de Natuurschool geen échte school, maar een supermooie plek waar je met je hele klas heel veel plezier kunt hebben in de wilde natuur! Kinderen willen tijdens een schoolreisje gewoon lekker vrij zijn, spelen en genieten. Wat een schoolreis bij de Natuurschool zo bijzonder maakt is dat je, zonder dat je het door hebt, ook nog eens van alles te weten komt over het leven van eekhoorns, vossen, mieren, wolven en allerlei zeedieren. En wie wil dat nou niet, een beetje slimmer worden!

Elke klas krijgt de hele dag zijn eigen, persoonlijke en (v)aardige Natuurschool-gids die van start tot finish bij de groep is. Hij of zij ontvangt de groep, neemt de leerlingen mee de frisgroene natuur in en zorgt ervoor dat alle leerlingen en ook de begeleiders zo veel plezier hebben dat ze vergeten dat ze ook nog eens van alles leren over al die dieren.

Wat de Natuurschool nog eens extra bijzonder maakt, is dat je er met vele klassen tegelijk heen kunt! Op de locatie in Noordwijk aan Zee verwelkomt de Natuurschool alle leerlingen van groep 1 t/m 8 of VO klas 1 t/m 3. De locatie in Lauwersoog is geschikt voor alle kids van groep 3 t/m 8 en voor VO klas 1 t/m 3. Op beide bestemmingen van de Natuurschool kunnen maar liefst 200 leerlingen per dag terecht!

Reserveer snel want vol is vol!

Terug naar overzicht

Randstad Tours

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op onze site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707888

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis